Muziekverenging OKK

Nieuwe website en concours

Een nieuwe website!

Tijdens de voorbereidingen voor het jubileumjaar kwam naar voren dat we de website ook een opfrisbeurt wilden geven. Het nieuwe logo gebruiken, meer mogelijkheden zoals reserveren via de site, e-mail adressen en nog wat andere technische zaken. Kortom een behoorlijke verbouwing. En ook aan de "achterkant" van een website zit veel onderhoud, zoals updates en beveiliging. Al deze zaken werden tot nu toe door Ronald en Andrea gedaan, belangeloos en zonder dat het een cent kostte. Hiervoor willen we ze heel veel bedanken!!! 

Het aanpassen van al deze dingen was te veel om dat er 'nog even' bij te doen, en we zijn blij dat Molenwal1 Webdesign dit kon regelen voor ons.  

De site zal stukje bij beetje vorm krijgen, met foto's, informatie en meer. Gewoon regelmatig even kijken dus!

 

Verder zijn we onszelf aan het voorbereiden op het concours, wat op 24 november in Veldhoven is. Zo'n concours is voor een muziekvereniging nogal een dingetje.. Je speelt daar een inspeelwerk, en twee concoursnummers, en daar word je op beoordeeld. Klank, stemming, uitvoering, muzikale interpretatie.. alles komt aan bod, en wordt kritisch beluisterd.  Het is eigenlijk een soort examen, voor zowel muzikanten als dirigent. OKK zal daar Saint-Saens Variations van Philip Sparke spelen, en Delta Energy van Jan Bosveld. Deze laatste componist heeft onlangs met ons gerepeteerd, en ik kan zeggen dat het heel leerzaam is om te horen wat de componist nu eigenlijk bedoelde toen hij de noten op papier zette..     

 

Tot zover dit eerste nieuwtje, updates zullen volgen!

 

Tags: Weblog


Facebook Linkedin Twitter Googleplus