Muziekverenging OKK

800 Jaer veromme kieke mee OKK

Jaarlijkse uitvoering 2023: 800 jaer veromme kieke mee OKK

Zaterdag 25 november 2023 is onze jaarlijkse uitvoering, die dit jaar aansluit bij het feestjaar in het dorp "Westkapelle 800 jaar Stadsrechten". Een verteller vertelt welke dingen belangrijk waren voor Westkapelle sinds 1223, het jaar waarin het dorp van graaf Floris stadsrechten kreeg. OKK heeft hier bijpassende muziek bijgezocht, waarop momenteel hard geoefend wordt.

De uitvoering vindt plaats in Westkapelle Herrijst op de Markt en begint om 19.30 uur. Toegang voor donateurs is €5,00; voor niet-donateurs €7,50. Jeugd tot 18 jaar krijgt gratis toegang.

Jaarlijkse uitvoering op 19 november 2022

Uitvoering 2022

De leden van de drumband en de brassband zijn alweer een tijdje druk aan het repeteren om op 19 november 2022 een mooie jaarlijkse uitvoering voor u neer te zetten. De afgelopen twee jaren kon dit jaarlijks hoogtepunt van onze vereniging niet doorgaan vanwege de geldende coronamaatregelen. We hopen natuurlijk dat een lockdown of iets wat daar op lijkt niet weer roet in ons muzikale eten gooit.

Geniet van een avondvullend programma met leuke, ontroerende, klassieke en swingende muziek. Uiteraard met de gebruikelijke verloting waarbij u prachtige prijzen kunt winnen. Toegang €7,50 voor niet-donateurs, €5,00 voor donateurs, jeugd tot 18 jaar gratis.

Op herhaling: A Brand New Day

Nog maar anderhalve week! Eindelijk kunnen we weer een concert geven: laagdrempelig op zaterdagmiddag met de deur open. U kunt dus binnenlopen wanneer u wilt, maar het zal te leuk zijn om ook weer weg te lopen. De muziek die gespeeld gaat worden is nagenoeg hetzelfde als wat werd geprogrammeerd voor de jaarlijkse uitvoering afgelopen november: pop, klassiek, volksmuziek uit alle delen van de wereld, musical, natuurlijk “A Brand New Day” en nog veel meer. Bovendien komen er een aantal solisten voor het voetlicht.

Het concert begint om 16.00u. De toegang is gratis, maar er zal een bijdrage worden gevraagd voor “Westkapelle Steunt Oekraïne”, waarmee wordt aangesloten bij andere acties die op 2 april in Westkapelle worden georganiseerd.

We mogen weer!

We mogen weer!

De coronaregels zijn (weer) bijna allemaal opgeheven. Dat betekent dat we u weer kunnen verblijden met live muziek, wat hebben we daar naar uitgekeken! En we hopen u ook. Ons eerste concert zal zijn op zaterdag 2 april om 16.00 uur in "Westkapelle Herrijst". Niet meteen een avondvullend programma dus, maar lekker relaxt op een zaterdag in de namiddag.

De toegang is gratis, er hoeven geen plaatsen te worden gereserveerd. Dus zorg dat u op tijd bent!

Er zal wel gevraagd om een vrijwillige bijdrage. De opbrengst van deze collecte zal worden gedoneerd aan “Westkapelle Steunt Oekraïne”, waarmee wordt aangesloten bij andere acties die op 2 april in Westkapelle worden georganiseerd.

Uitvoering: A Brand New Day!

We zijn ontzettend blij dat we eindelijk weer voor publiek mogen optreden en dat dit ook weer binnen kan.

Onze jaarlijkse uitvoering is het eerstvolgende concert wat binnen in "Westkapelle Herrijst" zal plaatsvinden en wel op 20 november a.s. De titel van deze jaarlijkse uitvoering is "A Brand new Day", omdat het een beetje voelt als beginnen met een nieuw hoofdstuk, een nieuwe dag.

Voor onze uitvoering gelden uiteraard de voor dat moment geldende coronamaatregelen en er staan wat minder stoelen dan normaal in de zaal. Dus wilt u er bij zijn, reserveer dan tijdig uw kaarten voor €3,50 per persoon.


Facebook Linkedin Twitter Googleplus